Najnovšie

Novinky

Foto

Od Januára 2018 je Trnava na svetovej mape CrossFitu!

Od Januára 2018 je Trnava na svetovej mape CrossFitu! V priestoroch haly na Bulharskej 42 sme zriadili prvý oficiálne licencovaný CrossFit Gym v našom meste.

Ak neviete čo je CrossFit, využité možnosť zadarmo si vyskúšať úvodnú hodinu pod dozorom nášho trénera. Táto akcia platí jednorazovo pre všetkých našich návštevníkov. Ak máte záujem o dlhší úvod do CrossFit cvičenia, môžete sa rovno prihlásiť špecializovaný kurz CrossFit Elements, na ktorom vás počas 6 individuálnych hodinových tréningoch oboznámia so základmi CrossFitu. Najbližší kurz bude prebiehať od utorka (30. januára 2018).

Ľudí, ktorí sa tomuto športu venujú nejaký ten čas, radi uvítame na CrossFit hodinách. Každý deň bude vytvorený unikátny tréning, ktorý bude viesť Maroš Hammel, držiteľ CrossFit Level 1 Course. Workout of the Day (WOD), teda každodenný tréning, sa bude meniť zo dňa na deň, pričom naši tréneri vždy dbajú na to aby tréning bol vyrovnaný, intenzívny a zaujímavý. Prihlasovanie bude umožnené cez internet, prostredníctvom našej web stránky www.crossfittrnava.sk vďaka čomu si môžete vždy pozrieť koľko ľudí príde na akú hodinu. V Budúcnosti si budete môcť na našej stránke porovnávať svoje výsledky s ďalšími účastníkmi CrossFit tréningov.

Cieľom nášho CrossFit gymu je vybudovať niečo viac ako ďalšiu posilku v Trnave. Chceme vytvoriť a podporovať komunitu nadšencov CrossFitu v Trnave. CrossFit nie je len o cvičení, je to aj o zaznamenávaní si pokrokov a vzájomnej podpore. Preto si užívatelia budú môcť zapisovať výsledky z individuálnych cvikov na našej stránke a porovnávať sa navzájom v rôznych CrossFit disciplínach.

Naša víziou je vytvoriť silnú komunitu ľudí, ktorí budú pravidelne navštevovať naše WODs a budú sa vzájomne podporovať v dosahovaní nových cieľov. Zároveň však chceme Trnavskú CrossFit komunitu prepojiť na globálnu CrossFit komunitu, napríklad aj cez štatistiky z benchmark WODs, vďaka ktorým môžete porovnať svoje vlastne výsledky s celým svetom.

Popri CrossFit hodinách bude možnosť kedykoľvek počas otváracích hodín prísť trénovať samostatne s bohatým a kvalitným CrossFit vybavením, vrátane jedinečnej konštrukcie, kettlebellelov, dumbbellov, gymnastických kruhov a iných zariadení, ktoré nenájdete v bežných fitkách. Samozrejme, možnosť cvičiť s nimi budú mať aj ľudia, ktorý sa ešte nevenujú aktívne CrossFitu.

Keďže nám záleží na vytvorenie silnej komunity, ceny permanentiek budú veľmi výhodné. Za 60 € si môžete zakúpiť mesačne členstvo, počas ktorého máte neobmedzené vstupy na CrossFit hodiny a zároveň neustály prístup do gymu počas jeho otváracích hodín. Dlhšie členstva budú mať vyššie zľavy, napríklad pri ročnom členstve za 576 € ušetríte až 20% oproti mesačnému dobíjaniu permanentky. Jednorazová návšteva CrossFit hodiny vás vyjde 7 € a vstup na otvorené hodiny Open Gym bude stáť 4 €. Ďalšie druhy permanentiek si môžete prezrieť na našom webe v cenníku.

V našich priestoroch nájdete všetky potrebné zariadenia a posilňovacie pomôcky na CrossFit cvičenie. Všetko vybavenie v CrossFit Trnava bude od Slovenského výrobcu Power Gears. Táto medzinárodné uznávaná firma zásobuje aj oficiálne CrossFitove centrá v Bratislave, Nitre a Žiline.

Chceme Trnavčanom ponúknuť možnosť vyskúšať si tento novodobý štýl posilňovania, pretože pevne veríme, že si ho ihneď zamilujú a stanú sa našimi pravidelnými návštevníkmi. Príďte teda na prvú hodinu CrossFitu, ktorú máte u nás zadarmo. Pre viac informácií, navštívte našu stránku alebo sa zastav tu u nás na Bulharskej 42. Tešíme sa na vašu návštevu!

Komentár

  • Zatiaľ prázdne

Reagovať na článok môžu iba registrovaní používatelia.