Najnovšie

Novinky

Foto

CrossFit Games Open 2020

Ahojte kamoši,

po zmenách v CrossFit Games sezóne nás tento rok bude čakať aj „druhý“ CrossFit Games Open, a teda možnosť porovnať si svoje sily s celým svetom, ale hlavne sám so sebou a svojimi kamošmi u nás v gyme.

Nejde o to, koľký v poradí budeš na svete, či v Európe, ale skôr o to prekonať sám seba, absolvovať 5 workoutov a nechať na ploche všetko čo v Tebe je. To je cieľom Open-u. Je to výzva, ktorú treba prijať a popasovať sa s ňou spolu s celou komunitou CrossFit Trnava.

Aby toho nebolo málo, tentokrát sme si pre vás pripravili aj našu internú gymovú súťaž a to tímov. Každý tím bude zložený zo 6 členov, a to 2 báb a 4 chalanov. Tímy budeme vyhodnocovať na základe poradia jednotlivých členov tímu v rámci gymových tabuliek báb a chalanov zvlášť. O zábavu teda bude postarané.

Hovoríš si, to nie je pre mňa, tie váhy nezvládnem a vytiahnuť sa na hrazde tiež nie, tak to nezabal ešte pred tým ako si to skúsil. Vždy bude k dispozícií aj SCALED, teda zjednodušená verzia workoutov, a tak sa s nimi zvládneme popasovať všetci. Dôležité je dať zo seba to najlepšie, užiť si to, zabaviť sa a poriadne si zacvičiť. Preto vlastne všetci robíme CrossFit a Open nebude nič iné iba 5 workoutov, ktorým podobných ste už absolvovali 10ky a niektorí aj 100vky.

Pre súťažiacich opäť pripravíme nadupanú súťažnú plochu, perfektnú atmosféru, podporu od ďalších členov a dobroty od gymových partnerov. Samozrejmosťou bude aj súťažná rovnošata. ;)

Nuž zostáva posledný krok a ten je na vás, klikajte na https://games.crossfit.com a zaregistrujte sa do výzvy Open 2020, nájdite si parťákov, či podporte kamošov, aby sa pridali do tímu s vami. Ja už som tak spravil. :)

Vidíme sa na výsledkovej tabuli!

Maroš

Komentár

  • Zatiaľ prázdne

Reagovať na článok môžu iba registrovaní používatelia.