Najnovšie

Novinky

Foto

Memorial Day - Workout "MURPH" v CrossFit Trnava

Americký sviatok Memorial Day je federálny sviatok venovaný pamiatke všetkým zosnulým v ozbrojených zložkách. V posledných rokoch je CrossFit-ovou tradíciou si v tento deň odcvičiť jeden z najznámejšich Hero workoutov “MURPH”. Workout je pomenovaný po poručíkovi Amerického námorníctva Michael Murph (29), ktorý bol zabitý 28. júna 2005 počas misie v Afghanistane a samotný workout pozostáva z cvikov, ktoré vraj sám Michael v obľube cvičil.
 
WOD MURPH
For Time
1 mile Run
100 Pull-ups
200 Push-ups
300 Squats
1 mile Run

With 20/14 lbs weight vest.

A keďže Memorial Day vyšiel tento rok na 28. mája, tak aj my v CrossFit Trnava pôjdeme v pondelok na hodinách WOD “MURPH”. Netvrdím, že to nebude náročné, workout každému upravíme podľa potreby, avšak všetci ste už zvyknutí čeliť rôznym workoutom. Bude to boj nielen s telom, ale aj s hlavou. Nevzdávajte sa a bojujte, tak ako všetci tí hrdinovia, ktorí by rád stáli po vašom boku, ale nemôžu...
 
 

“ Workout je pomenovaný po poručíkovi Amerického námorníctva Michael Murph (29), ktorý bol zabitý 28. júna 2005 počas misie v Afghanistane a samotný workout pozostáva z cvikov, ktoré vraj sám Michael v obľube cvičil. ”

Komentár

  • Zatiaľ prázdne

Reagovať na článok môžu iba registrovaní používatelia.