Najnovšie

Novinky

Foto

Member of the Month October 2019

Anka prvýkrát navštívila CrossFit Trnava v januári 2018. Absolvovala CrossFit Elements Course a odvtedy pravidelne chodí na ranné tréningy. Celkovo absolvovala do dnešného dňa 231 hodín. Nemá problém prísť ráno cvičiť  v maske na Halloween, či už presvedčiť muža a svojich parťákov, aby si sa spolu s ňou zapojili do Maratónu na vesle alebo do svojho prvého Open. Toto je naša Anka - Member of Month - October 2019. 

Anka, povedz nám niečo o sebe :-)

Pochádzam zo Žiliny, ale už 7 rokov bývam aj s mojou rodinou v Malženiciach. Som vydatá a mám 2 synov. Pracujem v Trnave - veľmi blízko pri CrossFit Trnava. Pri cestách do práce, som zaregistrovala, že sa buduje nejaký gym, tak som to tak sledovala a premýšľala, že by bolo fajn mať gym tak blízko pri práci. CrossFit som si musela vygoogliť, že čo to vlastne je a celkom ma vystrašilo, čo som našla. Zvedavosť ale zvíťazila, a keď som zistila, že sú ranné tréningy, tak už nebolo o čom premýšlať.

Robila si nejaký šport predtým než si začala u nás?

Manžel ma priviedol k horskej cyklistike, tej sme sa intenzívnejšie venovali, keď sme bývali v Žiline, keďže sú tam ideálne podmienky. Cyklistike sa venujeme ďalej, ale už je to taká pohodová rodinná cyklistika s deťmi.

Čo považuješ za svoj doterajší najväčší úspech v CrossFite?

Každý (aj ten najmenší)  môj pokrok, ktorý urobím ma veľmi teší :). Momentálne som veľmi rada, že som absolvovala Open. Bola to veľmi zaujímavá skúsenosť a atmosféru som si naozaj užila.

Aké sú tvoje krátkodobé a dlhodobé ciele v CrossFite?

Je toho ešte veľmi veľa, čo neviem vôbec alebo čo neviem ešte poriadne. A to je práve to, čo ma na CrossFite baví, vždy je na čom pracovať, zdokonaľovať sa a každý vydretý úspech má pre mňa obrovskú hodnotu. Hnevá ma, že sa mi ešte nepodarilo prekonať strach zo stojky, takže nato by som sa chcela teraz zamerať. Na lane sa už síce vyšplhám, ale ešte je to také „kostrbaté“, tak by som to chcela zlepšiť. Tiež by som chcela zlepšiť pull ups tak, aby som mohla ísť na najbližší Murph a zvládnuť nejakú scaled verziu. Z dlhodobého hľadiska dúfam, že mi zdravie dovolí robiť CrossFit čo najdlhšie

Aké je tvoje obľúbené jedlo, film, hudba?

Keďže mám doma 3 chlapov, varím často a vo veľkom. Takže obľúbené jedlo je pre mňa každé, ktoré pre mňa niekto pripraví, naservíruje a aj potom uprace. Mám pár filmov, ku ktorým sa rada vrátim a pozriem si ich znova, napr. Trainspotting, Pulp Fiction, Moulin Rouge. V hudbe nemám žiadny obľúbený štýl v podstate mám najradšej ticho.

Aký je tvoj obľúbeny workout?

Každý je obľúbený. niektorý viac-niektorý menej. Keď vidím, že bude rower, swingy, a hocijaké vykračovanie na box s čímkoľvek, tak viem, že to bude dobré. Najviac mi asi vyhovuje EMOM, hlavne keď stíham medzi cvikmi oddychovať.

Aký je tvoj najmenej obľúbeny workout?

Švihadlo ma dokáže úplne zničiť, takže každý workout, v ktorom je švihadlo je výzva. Tiež box jumps a air bike vzbudzujú u mňa rešpekt.

Aká je tvoja najhoršia vlastnosť?

Určite mám veľa dobrých a aj menej dobrých vlastností... Poznám svoje silné aj slabé stránky a snažím sa udržať vo svojom živote rovnováhu. Niekedy sa to podarí, nieked nie... Aspoň nie je nuda.

Keď sa povie CrossFit Trnava, čo ti prvé napadne? 

Super ľudia, komunita, zábava... Oceňujem individuálny prístup.

Čo, alebo kto je tvojou motiváciou?

Úprimne, mňa vyprovokuje až hanba. Keď vidím, že všetci ostatní už niečo zvládli a ja to stále neviem, tak až to ma prinúti sa vypnúť a skúsiť. Práve preto mi vyhovujú skupinové tréningy, inak by som sa asi neprinútila skúsiť sa prekonať. A ešte Marošov sklamaný pohľad presne viem, kedy si myslí, že sa šetrí.

Chcel by si s nami ešte niečo zdielať alebo odkázať niečo novým CrossFiterom?

Každý kto váha a bojí sa, že to bude pre neho príliš ťažké, nech skúsi! Určite si to zamiluje! Ja CrossFit milujem a je to už u mňa poriadna závislosť, najradšej by som chodila cvičiť každý deň, ale keďže som zamestnaná matka, mám aj kopu iných povinností. Ranný tréning ma dokáže naštartovať na celý deň.

Komentár

  • Zatiaľ prázdne

Reagovať na článok môžu iba registrovaní používatelia.