Najnovšie

Novinky

Foto

Veslovanie s Lukášom Babačom


Dovoľte nám, aby sme vám predstavili nového člena nášho trénerskeho tímu. Lukáš Babač je bývalý slovenský reprezentat vo veslovaní, medzi jeho najväčšie úspechy patria dve medaily z majstrovstiev sveta, štyri z európsckych šampionátov, vrátane zlata z Nemecka v roku 2016 a taktiež účasť na Olympíjských hrách v Aténách 2004.

Svoju aktívnu činnosť sa rozhodol ukončiť minulý rok, kedy mal ešte ambíciu sa kvalifikovať na Olympíjske hry, žiaľ korona tak ako viacerým z nás zmenila plány.
Svoje obrovské skúsenosti odovzdával už ako tréner mladším nádejám v Piešťanoch, kde pôsobil ako tréner v klube VK Sĺňava Piešťany. Lukáš je držiteľom trénerskej licencie triedy 3 - tréner veslovania.
Pilotný 12 týždňový program s Lukášom spúšťame 20.9.2021, ktorý bude prebiehať v pondelok a stredu o 16:00. Kapacita hodiny je obmedzená počtom vesiel, v prípade väčšieho záujmu bude otvorená ďalšia hodina o 17:00.

Na hodinách budeme využívať aplikáciu Erg Zone, kde budete mať zaznamenané všetky vaše tréningy, štatistiky, leaderbordy a nebudete musieť už nič ťukať na displeji. Stačí len spárovať si telefón s veslom, kde sa vám automaticky odošle Workout of the DAY. Program je vhodný aj pre úplnych začiatočníkov.
Cena za program: 168eur


Pre rezerváciu miesta nás neváhajte kontaktovať mailom: info@crossfittrnava.sk
Nové programy, ktoré spúšťame v septembri:
👉🏻20.9.2021 - Rowing s Lukášom
👉🏻21.09.2021 - CrossFit Kids
👉🏻21.09.2021 - CrossFit Teens

Komentár

  • Zatiaľ prázdne

Reagovať na článok môžu iba registrovaní používatelia.