Najnovšie

Novinky

Foto

Novinky: Member of the Month March 2020

Brány našho gymu sme museli od 12. marca zavrieť kvôli vírusu COVID-19 a my sme na danú situáciu museli zareagovať a rýchlo prepnúť do ONLINE svetu. Pre našich členov sme začali pripravovať workouty na doma s videom a taktiež sme začali s ONLINE hodinami, kde sa spoločne vidíme, počujeme a občas aj srandujeme. Veď predsa s humorom ide všetko ľahšie a aktuálna situácia nie je pre nikoho z nás jednoduchá, no my sme radi, že ste stále s nami a cvičíte naďalej aj doma.

Jednou z tých je aj naša Majka, ktorá naďalej poctivo maká a my vám s radosťou predstavujeme člena mesiaca za Marec 2020. Áno vieme, je koniec apríla, ale veď viete. Ten vírus.

Majka je s nami od februára 2019 a za CrossFit, ako aj za syna Matúša je vďačná svojmu priateľovi Michalovi, ktorý u nás začal cvičiť ako prvý. Ten nám priviedol Majku, Majka privedla aj svoju sestru Magdalénku, ktorá priviedla aj priateľa Kuba a ten priviedol kamárata Dominika. A Dominik zatiaľ nikoho:-)  No a my sme vďační vám všetkým a prajeme si, aby ste boli už naspäť v gyme. A čo si praje naša Majka? Dozviete sa, keď si pozriete krátke video:-)

  

Komentár

  • Zatiaľ prázdne

Reagovať na článok môžu iba registrovaní používatelia.