Najnovšie

Novinky

Foto

Member of the Month August 2020

Áno áno áno trošku meškáme s Member of the Month, ale ako sa hovorí “na dobré sa čaká” a my sme sa práve dočkali. Pokojne sa usaďte, spravte si kávu a vychutnajte si nášho nového člena mesiaca za august. Predstavujeme vám našu Bašku, ktorá je s nami už nejaký ten piatok odkedy sa prisťahovala do veľkomesta TRNAVA:-) 

 

Povedz nám niečo o sebe
Volám sa Barbora, som z Bratislavy, kde aj pracujem. Do Trnavy som sa privydala, takže momentálne žijem tu :)
 
Ako si sa dozvedela o CrossFit Trnava a prečo si si vybrala práve nás?
CF som robila už v Bratislave, aj keď pred tým, ako som prišla do CFTT som mala dlhšiu pauzu. O gyme som sa dozvedela od miestnych a keďže je to jediny licencovaný CrossFit gym v TT a ešte je aj blízko nášho domu, tak to bola ľahká voľba. A po prvej hodine, keď som si prišla omrknúť gym, mi bolo jasné, že sem chcem chodiť. Atmoška je tu naozaj veľmi priateľská :)

 

Zmenil ti CrossFit tvoj život? Alebo ho nejako ovplyvnil?
Nepovedala by som, že mi CF zmenil život, skôr mi ho dopĺňa. Bez pohybu by som sa cítila zle fyzicky aj psychicky, pravidelne tréningy sa tým padom celkovo pozitívne odzrkadľujú na mojom živote. Človek sa cíti lepšie, vyzerá lepšie a je v lepšej kondícii. Zrazu bežné činnosti idú oveľa lahšie. Ďalšia vec je, ako som spomínala, že CFTT vie prirásť k srdcu tým, akí ľudia sa v ňom združujú, ako je gym vedený. Tréningy nie sú len čistá makačka, ale aj stretnutím so super ľudmi v príjemnej atmosfére.
 
 
Čo považuješ v CF doteraz za svoj najväčší úspech?
Hmm asi Toes to Bar, lebo tie som nikdy predtým nespravila. Takže to bolo pre mňa také "wow". Ale v podstate každý tréning, kde človek dá zo seba maximum a trochu posunie svoj výkon je super pocit.
 
 
 
Máš nejaký konkrétny cieľ, ktorý by si chcela dosiahnuť či už v CrossFite alebo vo svojom osobnom/pracovnom živote? 
Jednoznačne Pull ups. Vytiahnuť sa bez pomoci na hrazde, to by bolo také "wow wow wow" :D To je pre mňa dlhodobý, stále vzdialený cieľ, ale snáď jedného dňa :) 
Ale samozrejme tých cieľov je viac, stále je na čom pracovať.
 
 
Obľúbené jedlo, film, hudba?
Jedlo - veľa a často :D ja rada jem a neviem si moc odopierať. Prvé ma napadne pizza, ale tých gastro hriechov je kopec.
Film - veľa a často. Mam filmy veľmi rada, ale nemám nejaké svoje top 5, radšej však ako doma si zájdem na film do kina
Hudba - veľmi veľa a veľmi často :) ale opäť škála je veľmi široká od komerčnej/klubovej hudby cez rokovú, R&B, latino až po ľudovky. Najlepšie hocičo na čo sa dá zatancovať si :)
 
Aká je tvoja najhoršia vlastnosť?
Fuuuu teraz vybrať jednu :D Asi by som povedala, že výbušnosť, som trochu taká zápalka. Ale na druhej strane na tréningu to môže pomôcť :D
 
Neobľúbený cvik?
SDHP, neni medzi nami chémia :D
 
Naj moment, na ktorý rád spomináš v súvislosti s CFTT?
Takých je viac. Hneď prvá hodina na mňa veľmi urobila dojem, naozaj sa mi veľmi páči, že každý sa cíti vítaný, každý je členom partie. Po mesiaci, ako úplneho "out of shape" nováčika, ma už ľudia lanárili na Row Marathon a aj keď sme boli s tímom poslední, bola to super akcia, ktorá mi ukázala, že sa netreba ničoho báť, len sa treba nakopnúť, dať do toho všetko, veď o to ide, dobre sa zapotiť :) Úžasne na tom je aj to, ako sa vedia ľudia vzájomné potiahnuť, atmosféra vás vtiahne a idete fakt ako "jeden za všetkých a všetci za jedného" , toho svedkom som tu veľmi často.
A potom ešte by som si spomenula určite na to, keď som prvýkrát spravila Toes to Bar :) 
 
Čo by si odkázala ľudom, ktorí váhajú, či začať s CrossFit prípadne nejakú myšlienku k pohybu ako takému.
Neváhajte! Just do it! Čokoľvek, čo človek chce, či je to cvičenie, či naučiť sa cudzí jazyk, alebo začať maľovať, inak to nepojde, ako proste začať. Páči sa mi taký citát, že "Čím raz budeš, tým sa stávaš práve teraz". A ten výsledok nikdy nepríde, pokiaľ to teraz odkladáme. Takže netreba sa ničoho obávať, CF je naozaj pre každého, treba len prísť na prvú hodinu & vyskúšať. Či už je človek mladší, či starší, či má sedavé zamestnanie alebo aktívne, či je muž, či žena, či v živote športoval viac, či menej, CF sa prispôsobí každému. A ten pocit po tréningu je na nezaplatenie :)

Komentár

  • Zatiaľ prázdne

Reagovať na článok môžu iba registrovaní používatelia.